Skal jeg vælge en fast header eller sticky header til min WordPress hjemmeside?

En sticky header er en header, der forbliver synlig på skærmen som den her på siden, mens brugeren scroller ned på siden. 

En fast header forbliver synlig på samme position på siden, uanset hvor brugeren scroller. Dvs når brugeren scroller ned på sidenforsvinder headeren ud af brugerens synsvinkel. 

Fordelene ved en sticky header:

  1. Brugervenlighed: En sticky header gør det lettere for brugeren at navigere på hjemmesiden ved at holde vigtige navigationslinks og funktioner synlige og tilgængelige på alle tidspunkter.

  2. Bedre engagement: En sticky header kan også øge brugerens engagement med hjemmesiden ved at give dem nem adgang til vigtige oplysninger og funktioner.

  3. Øget konvertering: Hvis hjemmesiden har en call-to-action, kan en sticky header hjælpe med at øge konverteringsraten ved at holde call-to-action synligt på alle tidspunkter, selv når brugeren scroller ned på siden.

Sammenlignet med en fast header, kan en sticky header give en mere intuitiv og brugervenlig oplevelse, der kan føre til øget engagement og konvertering på hjemmesiden.

Jeg har samlet en række videotips til brugen af WordPress her: