Du er velkommen til at kontakte mig alle ugens dage

Tøv ikke med at kontakte Nyborg Grafik og Web, hvis du har spørgsmål eller ønsker at høre mere.
– Jeg kommer også gerne ud. 

Med venlig hilsen 

Anne Haastrup Ross.

Nyborg Grafik & Web

Kabinettet 20
5800 Nyborg

Telefon: 53 70 29 55 

E-mail: kontakt@nyborggrafikogweb.dk

Du kan også udfylde formularen nederst på siden.

Stregtegning pige ved computer

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er forskellen mellem et logo og et brand?

Et logo er et visuelt symbol, der repræsenterer en virksomhed eller organisation. Et brand er en samling af associationer, der forbinder en virksomhed eller organisation med sine kunder.

For at designe et effektivt logo skal du overveje følgende faktorer:

  • Virksomhedens eller organisationens identitet
  • Virksomhedens eller organisationens målgruppe
  • Virksomhedens eller organisationens branche
  • Logoets holdbarhed
 

Prisen på en hjemmeside afhænger af størrelsen på opgaven.

Mine kunder siger:

Stærkt design, flot hjemmeside. Jeg kan på det varmeste anbefale Nyborg Grafik & Web. Vi har fået et logo jeg er meget stolt af og en markant hjemmeside som ser virkelig godt ud. Ved Anne Haastrup Ross hjælp kommer vores hjemmeside nu øverst i søgninger på vores kerneområde. Derudover har Anne hjulpet meget pædagogisk når der var noget der var svært for mig som uvant wordpress-bruger.
Maria Lantz
Jeg er rigtig glad for, at jeg valgte lige præcis Nyborg Grafik & Web, da min hjemmeside gik i sort. Anne gik positivt og professionelt til opgaven, og hele forløbet var en fornøjelse lige fra det første opkald til fremsendelse af faktura - især pga. Annes behagelige, kompetente og rolige væsen nu jeg ikke anede noget som helst om hvad mon kunne være sket rent teknisk. Efter Annes fine og grundige "detektiv-arbejde" kører min hjemmeside nu igen derudaf', og jeg kan kun anbefale Nyborg Grafik og Web!
Camille Kjær
Nyborg grafik og web er super professionelle og alle pengene værd. Leverer en god service og svarer altid hurtig når man har nogle spørgsmål eller tilføjelser m.m. Anne der ejer stedet er tilmed en rigtig rar person. Kan varmt anbefale dette sted, hvis man vil have god kvalitet, god service, og et professionelt stykke arbejde gjort.
Mathilde Østergaard
Jeg har fået designet mit Logo hos Nyborg Grafik og Web. Jeg er meget taknemmelig over processen i at lave logo, hvor Anne lavede et interview for at finde ind til hvem jeg er og hvad firmaet indeholder. Anne er lyttende og vi fandt frem til en skøn løsning på mit Logo.
Vibeke Fraling Qigong Academy
Nyborg Grafik & Web har stået for udvikling af ny hjemmeside til Nyborg Fysioterapi, og i hele processen har Anne været fantastisk at samarbejde med. Hun har i sin grundige analyse og vejledning leveret et meget professionelt design, som vi er utroligt glade for. Anne supporterer hurtigt og er altid parat til at levere høj kvalitet og service. Vi kan på det varmeste anbefale Nyborg Grafik & Web.
Gitte Steen Moeller Medejer af Nyborg Fysioterapi

Til dig der ikke er grafisk designer

Hent grafikerens 5 hemmeligheder til flot grafik, det koster 0 kroner:

Samtidig får du kvit og frit nyhedsmails fra Nyborg Grafik & Web. Nul spam. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

Privatlivspolitik