Om Nyborg Grafik & Web

Jeg skaber et visuelt overblik, gør dit budskab synligt og omsætter dine ord og fagtunge budskaber til enkel og letforståelig grafik

Velkommen til Nyborg Grafik & Web, som er en enkeltmandsvirksomhed med kreativt fokus på dig og din virksomhed. 

Jeg hedder Anne Haastrup Ross, og jeg kan – med 20 solide år i bagagen – skabe præcis de kreative løsninger for dig og din virksomhed, som vil trække flere kunder til.  

Med blik for den stærke, visuelle kommunikation skaber jeg sammenhæng på tværs af kanaler og gør brugeroplevelsen intuitiv, så du får præcis den opmærksomhed, der tiltrækker kunder til din virksomhed.

Mine kompetencer spænder bredt så ring gerne for et uforpligtende møde, så vil jeg med glæde kigge på mulighederne for at optimere din virksomheds salg gennem relevante medier. 

Uddannelse:

  • Cand. IT
  • SEO Business Diploma
  • Online Marketing, Bigum&Co
  • BA (Hons.) Design
Visitkort Nyborg Grafik &. Web ligger i sand

Mangler du en ekstra hånd,
så lad os tage en snak.

Mit vigtigste mål er at forstå din virksomhed og hjælpe dig med at tiltrække dine drømmekunder ved at stå endnu stærkere visuelt

Det siger mine kunder om Nyborg Grafik & Web

Anne fra Nyborg Grafik og Web er dygtig og professionel. Hun har øje for alt det, jeg ikke ser og hun ved præcis, hvordan opgaverne løses bedst. Hun har sikkert styret processen med samling af flere hjemmesider til en, flytning af indhold og al layout. Jeg er fast kunde nu og fremtidigt, sådan er det! 🙂
Vibeke Fraling Qigong Academy
Qigong Master
Jeg har fået designet mit Logo hos Nyborg Grafik og Web. Jeg er meget taknemmelig over processen i at lave logo, hvor Anne lavede et interview for at finde ind til hvem jeg er og hvad firmaet indeholder. Anne er lyttende og vi fandt frem til en skøn løsning på mit Logo.​
Christl Radler
Livsekspert i krop, sjæl og mad
Nyborg Grafik & Web har stået for udvikling af ny hjemmeside til Nyborg Fysioterapi, og i hele processen har Anne været fantastisk at samarbejde med. Hun har i sin grundige analyse og vejledning leveret et meget professionelt design, som vi er utroligt glade for. Anne supporterer hurtigt og er altid parat til at levere høj kvalitet og service. Vi kan på det varmeste anbefale Nyborg Grafik & Web.
Gitte Steen Moeller
Medejer af Nyborg Fysioterapi

Til dig der ikke er grafisk designer

Hent grafikerens 5 hemmeligheder til flot grafik, det koster 0 kroner:

Samtidig får du kvit og frit nyhedsmails fra Nyborg Grafik & Web. Nul spam. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

Privatlivspolitik