fbpx

Få en WordPress hjemmeside, der styrker din forretning.

Med et professionel gennemtænkt WordPress hjemmeside design kan du sikre, at du hurtigt og præcist giver dine potentielle kunder det bedst mulige indtryk af dig og din virksomhed.

En god hjemmeside servicerer nuværende kunder og tiltrækker nye. Hjemmesiden er din virksomheds ansigt udadtil 24-7. Dine besøgende på hjemmesiden skal inviteres indenfor. De skal nemt, og uden at bruge tid på at lede, kunne finde de oplysninger, de har brug for.

For at få mest muligt ud af din virksomheds online tilstedeværelse er der udover en god designet hjemmeside en række yderligere krav, der er vigtige at have på plads. Der skal fx altid være styr på GDPR persondataforordning, siden skal have et SSL-certifikat, – således at Google ikke markerer din side som “ikke sikker”, og den tekniske løsning skal give dig mulighed for at SEO optimerer siden.

Jeg har fokus på de komplekse krav der er til en hjemmeside. Det er vigtigt for mig at levere en løsning, hvor du får det bedst mulige fundament for at udnytte dit online potentiale.

Konvertér flere besøgende til kunder og leads. Få lavet en optimeringsrapport!

Selv små forbedringer af din onlineprofil, kan have stor indflydelse på din synlighed i Google.

Vil du tage kontrol over din synlighed i Google, starter det hele med en analyse af din online profil herunder din hjemmeside, Google My Business og sociale medier. 

Jeg finder din hjemmesides potentiale ved at belyse områder, hvor der kan optimeres, på en måde, så det giver flere salg og leads.

Med optimeringsrapporten får du et overblik over, om der er, områder der halter. Det kan være visuelt, teknisk SEO og din Google My Business profil.  

Søgeordsanalyse, bliv synlig på dine søgeord

Få lavet en søgeordsanalyse, så du får et overblik over hvilke søgeord der vil kunne styrke din placering i Google. 

Landingpage-optimering

Har du meget trafik på websitet, men ingen henvendelser eller køb? Få hjælp til splittest og optimering af landingpage.

Styrk din synlighed med Facebook annoncering og Google Ads

Jeg designer kampagner i samarbejde med dig, og står for opsætningen og løbende optimering.

Rådgivning

Jeg rådgiver dig i valg af CMS, annoncering, SEO og generel optimering, så du bliver selvkørende. Ønsker du, at jeg står for løbende optimering, hjælper jeg gerne med dette, sammen finder vi den bedst mulige løsning for dig.

Kontakt mig gerne for yderligere informationer og lad os tage en snak om dit projekt. Udfyld formularen nedenfor, skriv til kontakt@nyborggrafikogweb.dk eller ring på telefon: 53 70 29 55