Hjemmeside og webshop enkel smuk og responsiv

Få en WordPress hjemmeside og webshop, der styrker din forretning

Med et unikt professionelt gennemtænkt WordPress hjemmeside design kan du sikre, at du hurtigt og præcist giver dine potentielle kunder det bedst mulige indtryk af dig og din virksomhed.

En god hjemmeside servicerer nuværende kunder og tiltrækker nye. Hjemmesiden er din virksomheds ansigt udadtil 24-7. Dine besøgende på hjemmesiden skal inviteres indenfor. De skal nemt, og uden at bruge tid på at lede, kunne finde de oplysninger, de har brug for.

For at få mest muligt ud af din virksomheds onlinetilstedeværelse er der udover en god designet hjemmeside en række yderligere krav, der er vigtige at have på plads.

Der skal fx altid være styr på GDPR persondataforordningen, siden skal have et SSL-certifikat, – således at Google ikke markerer din side som “ikke sikker”, og den tekniske løsning skal give dig mulighed for at SEO-optimerere siden.

Jeg har fokus på de komplekse krav, der er til din hjemmeside. Det er vigtigt for mig at levere en løsning, hvor du får det bedst mulige fundament for at udnytte dit online potentiale.

Konvertér flere besøgende til kunder og leads. Få lavet en optimeringsrapport!

Selv små forbedringer af din onlineprofil, kan have stor indflydelse på din synlighed i Google.

Vil du tage kontrol over din synlighed i Google, starter det hele med en analyse af din online profil herunder din hjemmeside, Google My Business og sociale medier. 

Jeg finder din hjemmesides potentiale ved at belyse områder, hvor der kan optimeres på en måde, så det giver flere salg og leads.

Med optimeringsrapporten får du et overblik over, om der er områder, der halter. Det kan fx være visuelt, teknisk SEO og din Google My Business profil.  

Søgeordsanalyse, bliv synlig på dine søgeord

Få lavet en søgeordsanalyse, så du får et overblik over hvilke søgeord, der vil kunne styrke din placering i Google. 

Landingpage-optimering

Har du meget trafik på websitet, men ingen henvendelser eller køb? Få hjælp til splittest og optimering af landingpage.

Rådgivning

Jeg rådgiver dig i valg af CMS, finder den hostingløsning der passer netop til dine behov, annoncering, SEO og generel optimering, så du bliver selvkørende. Ønsker du, at jeg står for løbende optimering, hjælper jeg gerne med dette, sammen finder vi den bedst mulige løsning for dig.

Eksempler på forskellige hjemmesider designet af Nyborg grafik & Web

Design der passer til din hjemmeside

10 råd til at styrke din hjemmside

  • Nemt at afkode hvad siden tilbyder. 
  • Brugervenligt design, det skal være nemt at finde indhold på hjemmesiden.
  • Optimering af hastighed.
  • Skab et flow via intern linkbuilding.
  • Alle sider skal indeholde links.
  • Indhold der interesserer din målgruppe.
  • Tydelig CTA – call to action.
  • Enkel og overskuelig opbygning.
  • SEO-optimeret indhold og struktur.
  • Tydelig kontaktoplysninger.
Responsiv hjemmeside design

Der er mange gode grunde til, at et firma bør have en hjemmeside.

Skab synlighed!

Først og fremmest er en hjemmeside en enkel måde for kunder at finde ud af mere om dit firma og dine produkter eller tjenester.

Skab troværdighed

En hjemmeside kan også være en god måde at vise dit firma som professionelt og troværdigt. Det kan hjælpe med at øge tilliden hos potentielle kunder og kan også være med til at øge dit firmas omdømme.

Skab god kundeservice!

En hjemmeside kan også være en god måde at kommunikere med dine kunder på. Du kan f.eks. benytte en blog på din hjemmeside til at holde dine kunder opdateret om nyheder og opdateringer i dit firma, eller du kan benytte den til at besvare ofte stillede spørgsmål fra kunderne.

Sælg mere!

Endelig er en hjemmeside en nyttig markedsføringskanal. Du kan f.eks. benytte den til at annoncere for dine produkter eller tjenester, eller du kan benytte den til at opbygge et brand og skabe loyalitet hos dine kunder. Det er en effektiv måde at generere leads og få nye kunder på.

Skille sig ud!

Hjemmesiden skal give kunderne lyst til at henvende sig. Med en troværdig & professionel hjemmeside der passer netop til dig, er du sikker på, at kunderne vælger dig fremfor konkurrenterne.

Når jeg designer hjemmesider har jeg stor fokus på følgende:

Udfyld formularen og book en gennemgang af din hjemmeside (1/2 time), det koster 0 kr.