WordPress hjemmeside og webshop enkel smuk og responsiv

Book en gennemgang af din hjemmeside (1/2 time), det koster 0 kr. Book også hvis du ikke har en hjemmeside, så kigger vi på hvilke muligheder der er

Få en WordPress hjemmeside eller webshop, der styrker din forretning

Med et unikt professionelt gennemtænkt WordPress hjemmeside design kan du sikre, at du hurtigt og præcist giver dine potentielle kunder det bedst mulige indtryk af dig og din virksomhed.

En god hjemmeside servicerer nuværende kunder og tiltrækker nye

Hjemmesiden er din virksomheds ansigt udadtil 24-7. Dine besøgende på hjemmesiden skal inviteres indenfor. De skal nemt, og uden at bruge tid på at lede, kunne finde de oplysninger, de har brug for.

Med en WordPress hjemmeside fra Nyborg Grafik & Web får du: 

 • Unik hjemmeside, der er designet netop til din forretning 
 • Brugervenligt og gennemtænkt design 
 • Hjemmeside tilpasset mobil 
 • Nemt og brugervenlig system, så I selv kan opdaterer siden
 • Personlig rådgivning
Hjemmeside designet af Nyborg Grafik & Web

Udtaelser fra kunder

Nyborg Grafik & Web har stået for udvikling af ny hjemmeside til Nyborg Fysioterapi, og i hele processen har Anne været fantastisk at samarbejde med. Hun har i sin grundige analyse og vejledning leveret et meget professionelt design, som vi er utroligt glade for. Anne supporterer hurtigt og er altid parat til at levere høj kvalitet og service. Vi kan på det varmeste anbefale Nyborg Grafik & Web.
Gitte Steen Moeller
Medejer af Nyborg Fysioterapi
Stærkt design, flot hjemmeside. Jeg kan på det varmeste anbefale Nyborg Grafik & Web. Vi har fået et logo jeg er meget stolt af og en markant hjemmeside som ser virkelig godt ud. Ved Anne Haastrup Ross hjælp kommer vores hjemmeside nu øverst i søgninger på vores kerneområde. Derudover har Anne hjulpet meget pædagogisk når der var noget der var svært for mig som uvant wordpress-bruger.
Maria L
Dansk Kirkemusiker Forening

For at få mest muligt ud af din virksomheds onlinetilstedeværelse er der udover en god designet hjemmeside en række yderligere krav, der er vigtige at have på plads.​

Der skal fx altid være styr på GDPR persondataforordningen, siden skal have et SSL-certifikat, – således at Google ikke markerer din side som “ikke sikker”, og den tekniske løsning skal give dig mulighed for at SEO-optimerere siden.

Når jeg designer hjemmesider, har jeg altid fokus på de komplekse krav, der er til en velfungernede hjemmeside.

Det er vigtigt for mig at levere en løsning, hvor du får det bedst mulige fundament for at udnytte dit online potentiale.

Konvertér flere besøgende til kunder og leads. Få lavet en optimeringsrapport!

Selv små forbedringer af din onlineprofil, kan have stor indflydelse på din synlighed i Google.

Vil du tage kontrol over din synlighed i Google, starter det hele med en analyse af din online profil herunder din hjemmeside, Google My Business og sociale medier.

Jeg finder din hjemmesides potentiale ved at belyse områder, hvor der kan optimeres på en måde, så det giver flere salg og leads.

Med optimeringsrapporten får du et overblik over, om der er områder, der halter. Det er fx visuelt, teknisk SEO, sociale medier og din Google My Business profil.

Kontakt mig for at høre mere

SEO optimering af søgeord se graf for synlighed i Google

Graf for effekt af søgeordsoptimering på hjemmeside

Søgeordsanalyse, bliv synlig på dine søgeord

Få lavet en søgeordsanalyse, så du får et overblik over hvilke søgeord, der vil kunne styrke din placering i Google. 

Landingpage-optimering

Har du meget trafik på websitet, men ingen henvendelser eller køb? Få hjælp til splittest og optimering af landingpage.

Rådgivning

Jeg rådgiver dig i valg af CMS, finder den hostingløsning der passer netop til dine behov, annoncering, SEO og generel optimering, så du bliver selvkørende. Ønsker du, at jeg står for løbende optimering, hjælper jeg gerne med dette, sammen finder vi den bedst mulige løsning for dig.

Mobiloptimering laptop telefon ipad

Husk at sikre at din hjemmeside ser godt ud på alle platforme.

Mobiloptimering er vigtig!

10 råd til opbygningen af din hjemmside

 • Nemt at afkode hvad siden tilbyder. 
 • Brugervenligt design, det skal være nemt at finde indhold på hjemmesiden.
 • Optimering af hastighed.
 • Skab et flow via intern linkbuilding.
 • Alle sider skal indeholde links.
 • Indhold der interesserer din målgruppe.
 • Tydelig CTA – call to action.
 • Mobiloptimer din hjemmeside 
 • SEO-optimeret indhold og struktur.
 • Tydelig kontaktoplysninger.

Der er mange gode grunde til, at et firma bør have en hjemmeside:

Skab synlighed!

Først og fremmest er en hjemmeside en enkel måde for kunder at finde ud af mere om dit firma og dine produkter eller tjenester.

Skab troværdighed

En hjemmeside kan også være en god måde at vise dit firma som professionelt og troværdigt. Det kan hjælpe med at øge tilliden hos potentielle kunder og kan også være med til at øge dit firmas omdømme.

Skab god kundeservice!

En hjemmeside kan også være en god måde at kommunikere med dine kunder på. Du kan f.eks. benytte en blog på din hjemmeside til at holde dine kunder opdateret om nyheder og opdateringer i dit firma, eller du kan benytte den til at besvare ofte stillede spørgsmål fra kunderne.

Sælg mere!

Endelig er en hjemmeside en nyttig markedsføringskanal. Du kan f.eks. benytte den til at annoncere for dine produkter eller tjenester, eller du kan benytte den til at opbygge et brand og skabe loyalitet hos dine kunder. Det er en effektiv måde at generere leads og få nye kunder på.

Skille sig ud!

Hjemmesiden skal give kunderne lyst til at henvende sig. Med en troværdig & professionel hjemmeside der passer netop til dig, er du sikker på, at kunderne vælger dig fremfor konkurrenterne.

Derfor skal du købe en hjemmeside hos Nyborg Grafik & Web!

Når jeg designer hjemmesider har jeg stor fokus på følgende:

Book en gennemgang af din hjemmeside (1/2 time), det koster 0 kr. Book også hvis du ikke har en hjemmeside, så kigger vi på hvilke muligheder du har.

Udvalgte hjemmesider udviklet og designet af Nyborg Grafik & Web

Til dig der ikke er grafisk designer

Hent grafikerens 5 hemmeligheder til flot grafik, det koster 0 kroner:

Samtidig får du kvit og frit nyhedsmails fra Nyborg Grafik & Web. Nul spam. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

Privatlivspolitik