Bi bygger sit bo Studie akvarel

Hvepsebo/bikube, videnskabelig illustration

Bikube

Sådan bygger bien sin hvepsebo

Videnskabelig håndmalet illustration. Super naturalistisk studie af et hvepsebo. Viser opbygningen af et hvepsebo med larver i celler, hvepse der flyver rundt. Arbejdshvepse, der er i gang med at bygge sit bo, henter byggemateriale fra skoven. Farveholdningen i illustrationen er rolige naturlige farver. Dog med undtagelse af den kraftige gule farve som hvepsen er iklædt. 

Medie: Akvarel på 300 g hårdt presset papir, der har en lækker glat overflade.  Papirets fine tekstur, gør det meget velegnet til at male naturtro detaljeret illustrationer.

Skab opmærksomhed og fokus på dit budskab ved at supplere dine tekster med illustrationer 

Man siger at et billede siger mere end 1000 ord og jeg kan ikke være mere ening.  Folk har en tendens til først at læse tekster hvor der indgår billeder, fremfor tekster der står alene. Du kan derfor bruge illustrtioner til at tiltrække og fastholde læsere.

Få designet dine helt egen  unikke illustrationer  

Har du brug for illustrationer til din hjemmeside, blog, socialemedier m.m så kontakt mig. Jeg kan lave din illustratione i netop den stil som passer til det der skal formidles. 

Læs andre artikler

Sticy header fast menu på hjemmeside

Sticky header WordPress

Skal jeg vælge en fast header eller sticky header til min WordPress hjemmeside? En sticky header er en header, der forbliver synlig på skærmen som

danske mønter og seddeler 200 kr og 500 kr og to-kroner

Hjemmeside pris

Hjemmeside pris Hvad koster en hjemmeside? Jeg bliver ofte spurgt om hvad koster en hjemmeside? Hjemmesidens pris afhænger af mange faktorer. Hjemmesider skal bl.a. kunne forskellige

Til dig der ikke er grafisk designer

Hent grafikerens 5 hemmeligheder til flot grafik, det koster 0 kroner:

Samtidig får du kvit og frit nyhedsmails fra Nyborg Grafik & Web. Nul spam. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

Privatlivspolitik