Sticy header fast menu på hjemmeside

Skal jeg vælge en fast header eller sticky header til min WordPress hjemmeside?

En sticky header er en header, der forbliver synlig på skærmen som den her på siden, mens brugeren scroller ned på siden. 

En fast header forbliver synlig på samme position på siden, uanset hvor brugeren scroller. Dvs når brugeren scroller ned på sidenforsvinder headeren ud af brugerens synsvinkel. 

Fordelene ved en sticky header:

  1. Brugervenlighed: En sticky header gør det lettere for brugeren at navigere på hjemmesiden ved at holde vigtige navigationslinks og funktioner synlige og tilgængelige på alle tidspunkter.

  2. Bedre engagement: En sticky header kan også øge brugerens engagement med hjemmesiden ved at give dem nem adgang til vigtige oplysninger og funktioner.

  3. Øget konvertering: Hvis headeren har en call-to-action, kan en sticky header hjælpe med at øge konverteringsraten ved at holde call-to-action synligt på alle tidspunkter, selv når brugeren scroller ned på siden.

Sammenlignet med en fast header, giver en sticky header en mere intuitiv og brugervenlig oplevelse, der kan føre til øget engagement og konvertering på hjemmesiden.

Se ekempel på Sticky header i denne video

Læs andre artikler

Sticy header fast menu på hjemmeside

Sticky header WordPress

Skal jeg vælge en fast header eller sticky header til min WordPress hjemmeside? En sticky header er en header, der forbliver synlig på skærmen som

danske mønter og seddeler 200 kr og 500 kr og to-kroner

Hjemmeside pris

Hjemmeside pris Hvad koster en hjemmeside? Jeg bliver ofte spurgt om hvad koster en hjemmeside? Hjemmesidens pris afhænger af mange faktorer. Hjemmesider skal bl.a. kunne forskellige

Til dig der ikke er grafisk designer

Hent grafikerens 5 hemmeligheder til flot grafik, det koster 0 kroner:

Samtidig får du kvit og frit nyhedsmails fra Nyborg Grafik & Web. Nul spam. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

Privatlivspolitik