Fjern hvid kant på png fil i illustrator

Undgå hvide linjer på png i Adobe Illustrator

Tip til Adobe Illustrator

 

Sådan undgår du hvide linjer, når du laver en png i Illustrator. 

Du har sikkert oplevet problemer med hvide linjer rundt om png når du laver en png i illustrator.  

Sådan slipper du af med de hvide linjer:

>> Export as >> save for web 

Sæt kryds ved “clip to Artboard”, se billede.C

undgå hvide linjer indstilling i illustrator

Png med hvide linjer, her er feltet “clip to artwork” ikke krydset af.

undgå hvide linjer eksempel på hvide linjer på png
eksempel på png uden hvide linjer

Png uden hvide linjer, hvor feltet “clip to artboard” er krydset af. Håber, at du kan bruge dette tip, og tak fordi du læste med. 

Adobe Illustrator fakta

  • Adobe Illustrator bruges til at skabe og redigere illustrationer, grafik, logoer, ikoner, typografi og andre visuelle elementer.

  • Adobe Illustrator giver brugerne en bred vifte af værktøjer og funktioner, der gør det muligt at skabe komplekse og detaljerede illustrationer. Det er velegnet til designere, kunstnere og alle, der har brug for at arbejde med grafik i høj kvalitet.

  • Adobe Illustrator har avancerede typografiske værktøjer, der gør det muligt at oprette og manipulere tekst på en præcis og kreativ måde. Dette gør Illustrator ideel til design af logoer, brochurer, og andre trykte materialer.

  • Adobe Illustrator giver brugerne frihed til at udtrykke deres kreativitet ved at levere et bredt spektrum af værktøjer og effekter. Dette gør det muligt at skabe unikke og imponerende designs.

Jeg har brugt Illustrator i over 20 år og jeg elsker dette program. Det er et  kraftfuldt værktøj, der er essentielt for professionelle designere.

Læs andre artikler

Sticy header fast menu på hjemmeside

Sticky header WordPress

Skal jeg vælge en fast header eller sticky header til min WordPress hjemmeside? En sticky header er en header, der forbliver synlig på skærmen som

danske mønter og seddeler 200 kr og 500 kr og to-kroner

Hjemmeside pris

Hjemmeside pris Hvad koster en hjemmeside? Jeg bliver ofte spurgt om hvad koster en hjemmeside? Hjemmesidens pris afhænger af mange faktorer. Hjemmesider skal bl.a. kunne forskellige

Til dig der ikke er grafisk designer

Hent grafikerens 5 hemmeligheder til flot grafik, det koster 0 kroner:

Samtidig får du kvit og frit nyhedsmails fra Nyborg Grafik & Web. Nul spam. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

Privatlivspolitik